Over ons

Dsc05245
Dsc05299

Over ons

Wie zijn wij

Beach West is het restaurant in Rockanje om te bezoeken na een stranddag, een wandeling in de duinen of een flinke fietstocht. Ook zijn wij bij uitstek geschikt voor een huwelijksfeest, bedrijfsuitje of ander spetterend feest. Beach West is gelegen bij het strand in Rockanje. Dit maakt ons de ideale locatie voor een warme kop koffie of een koud biertje na een dag op het strand. Zomer of winter, het maakt voor ons niet uit. Wij staan altijd voor je klaar!

Restaurant Beach West is een begrip in de omgeving. Met twintig jaar ervaring zijn wij goed bekend met de wensen van onze klanten. Ons personeel staat altijd voor iedereen klaar. Onze klanten verlaten het restaurant met een glimlach en keren vrijwel altijd terug voor onze huiselijk sfeer, onze heerlijke gerechten en ons vriendelijke personeel. Gastvrijheid is het sleutelwoord bij Beach West! Kom jij Beach West ook zelf ervaren?

Diensten

Producten en Diensten

Restaurant Beach West ligt op slechts 150 meter van het strand en dat maakt de locatie uniek. De omgeving is perfect om te wandelen, fietsen en zelfs kitesurfen. Vervolgens kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een drankje met borrelhapjes. Voor elk moment van de dag bieden we de juiste producten.

Daarnaast is Beach West ook een populaire trouw- en feestlocatie. Ons personeel heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en denkt graag mee. Heb je specifieke wensen of ideeën voor een feest? Perfect! Het feest wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Voor een trouwfeest is het aangrenzende strand een perfecte locatie voor mooie trouwfoto’s.

Beach West is naast bruiloften, feesten en partijen ook een goede locatie voor bedrijfsuitjes. Ons interieur en onze sfeer zorgen voor een dag vol ontspanning en gezelligheid!

Dsc05235
Dsc05328
Boek een tafel online

Winter Openingstijden

Maandag        11:00 – 21:00
Dinsdag         11:00 – 21:00
Woensdag     11:00 – 21:00
Donderdag    11:00 – 21:00
Vrijdag           11:00 – 21:00
Zaterdag        11:00 – 21:00
Zondag          11:00 – 21:00