Restaurant Rockanje

Restaurant Rockanje

Heerlijk vertoeven bij hét restaurant van Rockanje

Gastvrij genieten

Beach West is hét restaurant van Rockanje. En dat is niet alleen te danken aan onze unieke locatie. Onze reputatie snelt ons vooruit en onze reclame gaat van mond tot mond. Al onze gasten verlaten het restaurant met een glimlach en vrijwel al onze gasten keren later weer terug. Terug naar de gastvrijheid, de gezellig sfeer en de heerlijke gerechten op onze menukaart. Er is zoveel keuze dat er voor iedereen iets te vinden is.

Onze gerechten zijn divers en er is ruime keuze, ook voor mensen met dieetwensen en vegetariërs. Ons restaurant beschikt over een heerlijk zonnig terras, waardoor je heerlijk buiten kunt genieten van het zonnetje. Maar ook binnen is het heerlijk. Een open haard, comfortabele banken en gezellige tafels en stoelen creëren een huiselijke sfeer en een goede plek voor al onze gasten.

Beach West

Restaurant Rockanje: Het hele jaar geopend

Wanneer kom jij langs bij ons restaurant in Rockanje? Je bent bij ons niet alleen welkom in het zomerseizoen, ook in de winter is het goed toeven bij Beach West. Kom lekker opwarmen na een verfrissende wandeling op strand of een stevige fietstocht in de duinen. Na een actief uurtje in de kou is er niets lekkerder dan een kop koffie of een mok warme chocolademelk bij het haardvuur. Neem je er ook iets lekkers bij?

In de zomer kun je heerlijk genieten van het zonnetje op ons terras. Een koud biertje of een goed glas wijn, we hebben het allemaal. Liever alcoholvrij? Geen probleem! Geniet hierbij van al onze lekkere gerechten van de kaart. Ook voor bij de borrel hebben wij een gevarieerd aanbod. Ga jij voor de nacho’s, de bitterballen of liever een Hollands plateau? Proost!

Onze openingstijden kunnen verschillen per seizoen. Bekijk onze actuele openingstijden op onze website.

Contact
Heb je aanvullende vragen over ons menu of wil je reserveren? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0181 – 407 524. Wij beantwoorden al je vragen en hopelijk tot snel!

Lunchen Voorne aan zee
Boek een tafel online

Winter Openingstijden

We zijn nog geopend van 1 november tot 1 maart! 

Maandag                Gesloten
Dinsdag                  Gesloten
Woensdag             Gesloten
Donderdag            Gesloten
Vrijdag          16:00 – 21:00
Zaterdag      11:00 – 21:00
Zondag        11:00 – 21:00