Trouwlocatie Voorne aan Zee

Trouwlocatie Voorne aan Zee

Trouwlocatie Voorne aan Zee

Alles onder één dak

Heb je net ja gezegd tegen de partner van je dromen en zoek jij nog een trouwlocatie in Voorne aan Zee? Gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! Het zoeken en het vinden van een geschikte trouwlocatie kan een hele opgave zijn. Zeker wanneer er gezocht moet worden naar een locatie waar zowel het feest gevierd kan worden, maar ook de ceremonie en de receptie plaats kunnen vinden. Deze locatie vind je bij ons!

Restaurant Beach West is de perfecte locatie voor een uniek huwelijksfeest. Bovendien is Beach West een officieel erkende trouwlocatie. Dit betekent dat de ceremonie ook op ons terrein mag plaatsvinden. Wij organiseren de gehele dag! Van ceremonie tot diner en van borrel tot feest; Beach West is een complete trouwlocatie!

Met onze 20 jaar ervaring helpen we je graag verder met ons gekwalificeerde team. Wij vervullen al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs en laat je verrassen!

Beach West

Trouwlocatie Voorne aan Zee

Restaurant Beach West ligt op slechts 150 meter van het strand en dat maakt de locatie uniek. De omgeving is perfect om te wandelen, fietsen en zelfs kitesurfen. Vervolgens kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een drankje met borrelhapjes. Voor elk moment van de dag bieden we de juiste producten.

Daarnaast is Beach West ook een populaire trouw- en feestlocatie. Ons personeel heeft veel ervaring met het organiseren van feesten en denkt graag mee. Heb je specifieke wensen of ideeën voor een feest? Perfect! Het feest wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Voor een trouwfeest is het aangrenzende strand een perfecte locatie voor mooie trouwfoto’s.

Beach West is naast bruiloften, feesten en partijen ook een goede locatie voor bedrijfsuitjes. Ons interieur en onze sfeer zorgen voor een dag vol ontspanning en gezelligheid!

Contact
Heb je aanvullende vragen over onze mogelijkheden of wil je reserveren? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze website.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0181 – 407 524. Wij beantwoorden al je vragen en hopelijk tot snel!

Trouwlocatie Voorne aan Zee
Boek een tafel online

Winter Openingstijden

We zijn nog geopend van 1 november tot 1 maart! 

Maandag                Gesloten
Dinsdag                  Gesloten
Woensdag             Gesloten
Donderdag            Gesloten
Vrijdag          16:00 – 21:00
Zaterdag      11:00 – 21:00
Zondag        11:00 – 21:00